16. des
 
Medisterpølse med kremet spagetti
Medisterpølse kan serveres på mange slags vis, og er en god løsning på utfordringen med rask middagsmat. Her servert med kremet spagetti. God mat som hele familien liker!

Publisert: 18.des.2012 04.13
Oppdatert: -
Ingredienser
400 g medisterpølse
2 ss margarin til steking
100 g rød cherrytomat
100 g dypfryste aspargesbønner
300 g spagetti
2 ss grov sennep
3 dl matfløte
1. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
2. Del pølsa i to på langs og ta av skinnet. Skjær dem i skiver på skrå.
3. Stek pølsebitene, sammen med cherrytomater delt i to.
4. Hell vannet av spagettien, ha i matfløte, sennep og bønner. Rør godt og la det koke opp. Ha i pølseblandingen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke