17. nov
siri kval ødegård, Hamar: Studerer nå ved Concervatorio Santa Cecilia i Roma og gleder seg til lørdagens konsert.
 
Mesterklasseungdom holder konsert
Unge norske talenter fra hele landet har hele denne uken vært samlet på Toneheim til «Masterclass» skole.

0
Publisert: 24.jun.2016 04:00
Oppdatert: 24.jun.2016 04:00

Siri Kval Ødegård fra Hamar er ei av operasangerne som har gleden av å få nye innspill og øve med Norges fest- og operasanger Elizabeth Norberg Schulz og pianistene Salvatore Scinaldi (også anerkjent coach i Italia) og Tore Mortensen. Nok et talent fra vårt distrikt er med: Sigmund Lahn fra Vallset. Han er ganske så «ny» i faget. Talentene er i alderen fra 16 år og opp til 40. Nivåene er derfor svært ulike, men poenget med denne uka er at det er talentet som blir sett.

I Vang kirke lørdag klokka 19.00 blir det arier, duetter, trioer, kvartetter og kor fra de mest elskede og populære operaer. Operaer av Verdi, Mozart, Handel og Wagner med flere. Dirigent for kvelden er Raymond Hughes, som blant annet har jobbet ved Metropolitten i New York.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke