22. okt
 
Minestrone al pesto
I Italia finnes det få rene oppskrifter på minestronesuppe. Der lages suppen med de grønnsakene som er tilgjengelig. Det eneste som er helt sikkert, er at det skal være hvite bønner i den. Den skal også være tykk, varm og full av gode smaker.

Publisert: 19.jan.2015 04:00
Oppdatert: 19.jan.2015 10:22

Ingredienser 4 porsjoner:400 g kjøttdeig eller karbonadedeig2 ss olje10 dl vann2 kjøttbuljongterning4 dl pasta2 finhakkete løk1 pk djupfryst grønnsakblanding2 bokser hermetiske røde bønner2 bokser hermetiske tomater1 ts salt1/2 ts nykvernet pepperca. 4 ss revet parmesanca. 4 ss pestoSlik gjør du:1. Brun kjøttdeig i en gryte med olje. Tilsett vann og buljong, og kok opp.2. Ha i pasta og finhakket løk, og la det småkoke i 5-6 minutter.3. Tilsett grønnsakblanding, bønner og tomat, og la gryten småkoke i 4-5 minutter.4. Smak til med salt og pepper.Server med en spiseskje pesto og litt nyrevet parmesan i hver suppeskål.(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke