14. des
 
Mini-burgere
Miniburgere er herlig ventemat som er superenkle å lage, raske å steke og nydelig på smak. Om tortillalefsen får seg en rask runde på grillen blir de myke og deilige.

0
Publisert: 26.mai.2014 04.00
Oppdatert: 26.mai.2014 03.59

Ingredienser

600 gr kjøttdeig

1 ts salt

14 ts pepper

12 dl vann

1 ss olje til pensling

4 fullkorntortilla

16 røde cherrytomater

1 pk ferdigkuttet salatblanding

2 stk avokado

Slik gjør du:

1. Bland salt, pepper og vann i kjøttdeigen. Ikke rør i deigen for lenge, den skal ikke bli seig. Form små burgere, pensle dem med olje og grill på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side.

2. Grill cherrytomater i 2-3 minutter, og del avokado i skiver.

3. Varm raskt fullkornslefser på grillen, og anrett dem med blandet salat, avokado, grillet cherrytomat og miniburgere.

Ønsker du en magrere variant kan du bruke kyllingkjøttdeig eller karbonadedeig.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke