16. des
 
MiniPicasso starter nye kurs
Denne uka er det klart for nye kurs hos MiniPicasso kunst- og kulturskole i Hamar. Skolen tilbyr kurs både for barn og voksne.

Publisert: 16.jan.2012 04.12
Oppdatert: -
Denne uka er det klart for nye kurs hos MiniPicasso kunst- og kulturskole i Hamar. Skolen tilbyr kurs både for barn og voksne.
- MiniPicasso arbeider ut fra tanken om at alle har en unik historie å fortelle, og en personlig måte å berette på. Det særegne, kanskje merkelige, utrykket er det som kan gjøre et bilde spennende. Ditt budskap og din uttrykksmåte skal ikke vike plass for tillærte ferdigheter, men vokse med hjelp av disse, og utvikle seg i sitt eget tempo, sier innehaver og tegne- og malelærer Knut Nordby.
MiniPicasso har sitt navn etter Pablo Picasso nettopp fordi han skapte bilder som spenner fra det svært naivistiske og surrealistiske til det naturalistiske og strengt figurative maleri.
Tirsdager klokka 17.00 der det kurs for barn 11-15 år viderekomne og klokka 19.45 for voksne viderekomne.
Onsdager klokka 11.00 kurses voksne viderekomne. Klokka 17.00 er det tid for for barn 6-15 år, nybegynnere og for voksne, nybegynnere klokka 19.45.
Torsdager klokka 11.00 holdes kurs for voksne nybegynnere og klokka 17.00 for barn, 6-10 år viderekomne.
Alle kursene går på samme tid og sted en gang i uken i 10 uker.
Lørdager er drop in-tilbudet Lørdagsklubben for barn i alle aldere åpen.
I vinterferieuka, uke 41, er det tredagers vinterferiekurs, tirsdag, onsdag og torsdag klokka 09.30-14.30 med Theodor Kittelsen som tema.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke