14. des
 
Minitacos
Dette er håndmat som kommer til å slå an blant barn i alle aldre! Perfekt som helgekos eller i et barneselskap.

0
Publisert: 31.aug.2015 04.00
Oppdatert: 31.aug.2015 04.00

Ingredienser:

400 gr karbonadedeig

1 ss margarin til steking

1 1⁄2 dl vann

1 pose tacokrydder

4 ss maiskorn

3 stk hvetetortilla

6 stk cherrytomat

2 dl revet hvitost

2 ss finhakket frisk gressløk

1⁄2 stk agurk i staver

Slik gjør du:

1. Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek karbonadedeig i flere omganger. Bruk en stekespade til å dele kjøttdeigen i mindre biter.

2. Ha i vann og tacokrydder og kok i 5 minutter. Bruk en stekespade og bland godt.

3. Vend inn mais.

4. Klipp hver tortillalefse i fire deler. Legg en del i hvert hull på et muffinsbrett.

5. Bruk spiseskjeen og fordel kjøttblandingen i formene, ca. 1 ss per form.

6. Del cherrytomat i fire biter og fordel i formene.

7. Fordel revet ost på toppen av minitacoene.

8. Stek i ovn på 180 °C i 10 minutter, til osten har smeltet.

Dryss over gressløk og server sammen med agurkstaver.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke