7. des
JULEKONSERT: Bodil Victoria Arnesen med Tangen Damekor.
 
«Mitt hjertes jul»
Sopranen Bodil Victoria Arnesen framfører julekonserten «Mitt hjertes jul» i Løten Kirke søndag klokka 18.00.

Publisert: 04.des.2015 04.00
Oppdatert: 04.des.2015 04.00

– Det er med takknemlighet og glede vi får oppleve vår eminente og erfarne sopran Bodil Victoria Arnesen og datteren Ida Therese holde konsert i Løten Kirke søndag, forteller Erik Wilton, som arrangerer konserten sammen med Voice Music. Tangen Damekor bidrar også underveis i konserten. Mange kjenner Bodil Victoria Arnesen fra sangen «Velsignelsen» fra radioprogrammet Salmer til alle tider på NRK P1. I pressemeldingen heter det: «Bodil Victoria Arnesen har et brett spekter og repertoar og har talent langt utover sin eminente rolle som Sopran. Hun synger lekende uanstrengt med mykhet like gjerne som med kraft og høye toner, hvor vitaliteten og innlevelsen er av sjelden karakter og merkes godt. Hun kombinerer en vakker musikalsk nøyaktighet og nyansert uttrykk med en spontan glede – en minneverdig opplevelse av de sjeldne». Det blir servert kaffe og noe å bite i ved pausen, og eventuelt overskudd etter konserten går til speiderne i Løten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke