13. des
MODER ORD: Kolsrud og Medlien.
 
Moder Ord – indirekte fra Chat Noir til Gregers

Publisert: 21.sep.2016 04.00
Oppdatert: 21.sep.2016 04.01

Under vignetten «En verbalmusisk wei-køpp» har Moder Ord med HC Medlien og Jørn Kolsrud forestilling på Gregers fredag klokka 19.30. I pressemeldingen heter det «En ordleken, humørfylt, tidvis absurd, delvis dønn seriøs tankevekkerforestilling nokså utenom det vanlige. Pennforfører HC Medlien har invitert sambygding fra Næroset; gitarvirrituss Jørn Kjonerud, inn i sitt sprelske dikterunivers. Medlien & Kjonerud har noe å melde. – Vi ha tru på både latter og tårer, ettertenksomhet og nonsens. Akkurat som i livet. Men ælltid med minst ei undertone». Jørn Kjonerud er mangeårig musiker. Har vært sentral i en rekke prosjekter og band, revyer og plater. Tre blues-album med Vibro Kings (2004-2011), gitarist i det Spellemannsnominerte folkrockbandet Lomsk. 2014. Egen musikk på vei ut til publikum. Medlien er krusedullfilosof i «Landet for fantasi og undring» på Medlien gård. Diktet, forfattet, beskrevet og framført siden første revyen tidlig i 70-åra. Utallige tekster og sceneopptreden med RDS (1979–2013) og egne figurer. Han ga ut «Prikken» i 2005 og «Tider er kommet» i 2011, samt plata «Høre du» med Tom Steinar Lund i 2013.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke