14. des
DEBUTANT: André Holstad ønskes velkommen til A-laget av norsk musikkpresse.
 
Mollstemt og sjelfullt
André Holstad spiller på Gregers Kafé og Bar fredag klokka 21.00.

Publisert: 23.mai.2012 04.13
Oppdatert: -
André Holstad vokste opp på Holmlia i Oslo. Han begynte i en alder av 20 år å spille musikk og skrive låter. Med en sjelden utstråling og rockemusikk som limer seg til hjernebarken, er André er et friskt tilskudd på den norske rockestammen.
27. Januar slapp han debutalbumet «Counting Backwards», et album som beviser at denne typen rock ikke bare er staffasje og tomme tønner. For André er det et spørsmål om liv og død.
Med et stjernelag i ryggen, bestående av medlemmer av Paperboys, Euroboys, Madrugada, Ulver, Cato Salsa og King Midas, har André Holstad fått et særpreget sound fullt av trøkk og raffinerte detaljer.
«Herligere og mer uforfalsket rock ´n´ roll fra en debutant er usedvanlig sjelden vare», skriver Stein Østbø i VG.
«Som låtskriver og vokalist er han et betydelig talent» mener Morten Smedsrud i Adresseavisen, mens Fredrik Wandrup i Dagbladet har dette å si om Holstad:
«Tanken er full av høyoktan elektrisk gitar og det tar litt tid før Holstad slipper trøkket og lar lytteren slappe av med et par låter som røper at han også har melodisk teft og evnen til å gå inn i mer poetiske stemninger, som i sangene «Alone», «Stay» og «Walk With You».
«Han legger ikke skjul på hvor han vil hen, og André Holstad er definitivt en sterk vokalist som vi kan komme til å få mye glede av framover», skriver avisa Fædrelandsvennen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke