6. des
DEBUTANT: Kari G. Vasaasen debuterer i godt voksen alder med barneboka «Petter og Petrine».
 
Møt «Petter ?og Petrine»
Kari G. Vasaasen fra Stange lanserer sin nye barnebok«Petter og Petrine» i Stange bibliotek torsdag klokka 18.00.

Publisert: 04.des.2014 04.00
Oppdatert: 04.des.2014 07.56

Boka er utgitt på bokforlaget Publica, og Vasaasen forteller at den kom til ved at hun skrev små historier til barnebarnet Mari Vasaasen da hun overnattet hos bestemor som liten jente.

- Jeg skrev litt hver gang hun var her, og det er Mari som tok initiativet til å sende inn manuskriptet. Dermed havnet historien mellom to stive permer, forteller debutanten Kari G. Vasaasen.Mari, som i dag er 13 år, leser høyt fra boka, og det blir servering og boksalg.Budskapet i boka er at alle skal godtas som de er, og være snille og hjelpsomme mot hverandre.- Jeg ønsket å skrive noe som gikk imot mobbing, spesielt blant barn, og da fikk jeg ideen til denne boken. Samtidig vil jeg at barn skal være glad i dyr og være snille med dem, forteller Kari.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke