10. des
SOLHEIMKORET: De kan både synge og svinge seg på catwalken.
 
Moteshow

Publisert: 05.okt.2011 04.12
Oppdatert: -
Solheimkoret inviterer i kveld til en nyoppusset teatersal i Brumunddal. Men det er kanskje flere som trenger litt fornying? Enten du trenger ny festkjole, en litt spennende topp, noe nytt aller innerst, kanskje hårsveisen er blitt litt for tung, eller du fortsatt har små briller, nå som de store er på veg tilbake. I alle fall vil Solheimkorets glade sangere denne kvelden også være mannekenger. De vil vise nye drakter, klær og utstyr fra et bredt utvalg av butikker i «Dala». Solheimkoret møter nokså utvidet for kvelden, da både familiemedlemmer og venner stiller opp for å vise siste nytt både for menn, damer, barn og ungdom og det i alle størrelser. Selvsagt vil koret også servere musikalske innslag undervegs. Og som om ikke det er nok, med både noe for øye og øre, kan du få i deg litt for enten å stille kaffetørsten eller sulten. Altså ligger det an til en kveld for enhver smak.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke