12. des
Medvirkende: Gunnar Halle sammen med musikerne på sitt debutalbum.
 
Multi-instrumentalist Halle
I dag slipper den kritikerroste multi-instrumentalisten Gunnar Halle sin solodebut: Singelen «The Last One is for You», fra sitt kommende debutalbum. Fredag stopper han på Toneheim Folkehøyskole.

0
Publisert: 29.jan.2015 04.00
Oppdatert: 29.jan.2015 03.59

«The Last One is for You er en låt som beveger seg innen jazz- og trip hop-landskapet, er både elegant og dramatisk. Den maner fram en stemning av James Bond blandet med film noir. Musikken er luftig og sofistikert på en og samme tid og her får både vokal og trompet plass til å skinne. Satt i et drømmene og melankolsk landskap, er det et varmt og støvete lydbilde som møter lytteren.

Gjennom sin musikk drar Halle fram sine jazzrøtter og blander dette med elementer fra nyere tid, noe som skaper er originalt og spennende lydbilde. På singelen spiller Gunnar Halle trompet. Han har medvirket på mer enn 70 plater og turnert med dansk band. Nå er han tilbake i Norge.Vokalist er Maria Lurette Friss, kjent fra bandet Tys Tys med Gunnar Halle med flere. De utga tre album og fikk dansk grammy i 2005. Eivind Aarset er en av Norges mest profilerte musikere og en gitarist som har vært stilskaper med sin unike lyd og musikalitet. Med bandet Sonic Codex spiller han jevnlig rundt i Europa og Østen. Ved trommene sitter Knut Finsrud som i mange år spilte i metallbandet Ravana. Nå spiller han forskjellige sjangre. Tommy Andersson er bandets bassist. Han lever av sin spilling, samt at han både arrangerer og komponerer for orkester.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke