13. des
DUR & WOLD: Med musikere. Fra venstre Tom Erik Tangen, Leif Ingvar Ranøien, malte Winje og Bernt Wold.
 
Multikunstner`n Sandbeck
Dur & og Wold presenterer sin nye Sandbeck-plate «Der landsveien svinger» i Utvandrerkirken på Norsk Utvandrermuseum søndag klokka 18.00 i regi av Sons of Norway Hamar Lodge.

Publisert: 02.mai.2014 04.00
Oppdatert: 02.mai.2014 04.00

Forestillingen heter «Multikunstner`n Sandbeck», og tar for seg musikalske og biografiske hendelser og glimt fra et rikt kunstnerliv. Her er både komposisjon, treskjæring, utøvende fiolinspill, 12 romaner, 14 barnebøker og ikke minst 400 viser med melodi og tekst, sentrale elementer. Vidar Sandbeck (1918-2005) er en av vårt lands største multikunstnere og den eneste som har mottatt både Hedmark fylkes kulturpris, to Spellemannspriser og Kongens fortjenstmedalje i gull. Tom Erik Tangen (gitar, banjo og ukulele) og Bernt Wold (sang og gitar) i duoen Dur & Wold har med seg to av musikerne som er med på plata. Det er Leif Ingvar Ranøien fra Røros på torader og Malte Winje fra Ottestad på fiolin. Etter konserten blir det servering av kaffe og kaker.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke