9. des
Ansikt til ansikt: Musa møter plutselig Gruffalo.
 
Musa og hennes farlige venn Gruffalo
Supersjarmerende Gruffalo er historien om en liten mus som går ut i skogen. Hun forteller rovdyrene hun møter om Gruffalo og klarer å lure dem alle - helt til hun selv møter Gruffalo.

Publisert: 06.jun.2013 04.13
Oppdatert: -
Musa er på jakt etter en nøtt, men både reven, ugla og slangen har lyst til å spise henne opp. Men den snartenkte musa klarer å lure dem alle ved å fortelle om sin farlige venn Gruffalo. Og de tre rovdyrene forsvinner i panikk. Musa fortsetter ferden for å finne nøtter og tror hun er uovervinnelig, helt til hun plutselig står ansikt til ansikt med sin egen fanatasiskapning - Gruffalo.
Teater Innlandet setter opp denne sjarmerende historien som figurteater, med John Nyutstumo som skuespiller. Première er i kveld klokka 18.00 på Teater Innlandet, Disen. Og forestillingen passer for barn fra tre år og oppover. Det er også forestillinger lørdag og søndag klokka 14.00 og 15.00.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke