23. okt
MOTELØVER: Solheimkoret.
 
Musikalsk moteshow

Publisert: 12.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Solheimkoret arrangerer årets utgave av «Stort moteshow» i Teatersalen onsdag klokka 19.00. Korets er for anledningen utvidet med familiemedlemmer og venner, slik at det blir visning av høstens hår-, brille, sko- og klesmote for menn, damer, barn og ungdom i et bredt utvalg fra Brumunddal forretninger. Solheimkoret stiller også selv opp som modeller, og sørger for musikalske innslag gjennom forestillingen. Inger Pernille Stramrud er korets dirigent og kveldens konferansierer er Stig Wagtskiold og Linda Sønsteby. Butikkene som deltar er Zaraz, Aller Innerst, Miss 1, Zicci, Chaplin frisør, Edvin Ulven AS, Crizp og Brumunddal Brille Synsam. Koret byr ikke bare på næring for øye og øre, men også på servering av mat og dertil egnet drikke. I tillegg blir det loddsalg der gevinstene er gavekort fra forretningene som deltar, og konsertbilletter til Solheimkorets julekonsert i desember. Showet starter klokka 19.00, mens dørene åpner klokka 18.00. Solheimkoret er et blandakor med rundt 60 medlemmer. Det er et aktivt kor med et stor spennvidde. På repertoaret står alt fra kirkemusikk, viser, folkemusikk, popmusikk, musikaler og julearrangement til sanger fra fjernere himmelstrøk - i tillegg til korets musikalske moteshow.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke