6. des
MUSIKK: For øyet. (Utsnitt).
 
Musikk for øyet

Publisert: 30.jul.2013 04.13
Oppdatert: -
Galleri Oro åpner festspillutstillingen «Musikk for øyet» av Ingri Egeberg torsdag klokka 14.00. Åpningen foretas ved styreleder i festspillene, Bjørn Gudbjørgsrud. Ingri Egeberg er født på Hamar og bosatt i Bergen og Oslo. Egeberg er representert i Nasjonalgalleriet, Stortinget, Bergen Billedgalleri, Lillehammer Kunstmuseum og Ciurlionis of Modern Art med flere. Hun har hatt årlige utstillinger siden 1976 og har deltatt på mange kollektive utstillinger. Egeberg har utsmykkingsoppdrag i private og offentlige bygg, for Statoil, på sykehjem, høyskoler og Universitetet i Bergen. Hun er medlem av Norske bildekunstnere, Tegnerforbundet, Norske Grafikere og Norske Barne- og ungdomsbokforfattere. Utstillingen varer ut august og galleriet er åpent hverdager klokka 09.00-16.30 og lørdager klokka 10.00-14.00. Søndager etter avtale.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke