11. des
 
Musikk fra det ytre univers
Torsdag klokka 21.00 er det duket for en selsom musikkopplevelse på Hamar Teater når Hamar Jazzklubb åpner vårsesongen med Dr. Kay and his Interstellar Tone Scientists.

Publisert: 18.jan.2012 04.12
Oppdatert: -
Torsdag klokka 21.00 er det duket for en selsom musikkopplevelse på Hamar Teater når Hamar Jazzklubb åpner vårsesongen med Dr. Kay and his Interstellar Tone Scientists.
Ifølge ubekreftete rykter har det hendt at de har spilt publikum inn i hypnotisk transe, men det som er sikkert er at publikum kan forberede seg på et møte med dyrenes, vannets og skogens ånder, og bli med inn i den store intergalaktiske underbevissthet når det kosmiske teppet rulles ut for Dr. Kay og hans ikke helt tilregnelige forskerstab.
Bandet har utgangspunkt i studentmiljøet ved Musikkhøgskolen i Oslo, og viderefører arven etter 60- og 70-tallets spirituelle frijazz og kosmiske verdensmusikk. Egenkomponert musikk og koreografi i tillegg til klassikere fra Sun Ra og Pharoah Sanders repertoar utgjør låtmaterialet.
- Vi går alltid på scenen ikledd våre kosmiske drakter for å signalisere universell frihet og likhet for alle mennesker, sier saksofonist Kasper Værnes.
Det betyr at Hamar gjestes av Dr. Kay (moog, vokal og direksjon), Andreas Wildhagen (trommer og perkusjon), Tore Flatjord (trommer og perkusjon), Adrian Myhr (bass), Kristoffer Eikrem (trompet, vokal og perkusjon), Harald Lassen (tenor- og sopransax, vokal og perkusjon), Kasper Værnes (altsax, fløyte, klarinett, vokal og perkusjon). Chris Engel (barytonsax, vokal og perkusjon) og Øyvind Brække (trombone, vokal og perkusjon) - alle nedsteget fra det aller ytterste univers.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke