10. des
VASSENDGUTANE: Sindre Aam, Arthur Johan Bjørdal, Ernst Brune, Runa Brautaset, Lars Egil Vårseter, Leif Aase Og Bjørn Marius Øyehaug.
 
Mye moro

Publisert: 30.sep.2010 04.12
Oppdatert: -
Så er det klart for Hamar Mart'n igjen. Første mann, for ikke å si menn ut, er Vassendgutane. Fra å ha vært et lokalt festband er de nå kanskje Norges med etterspurte liveband. De serverer dagsaktuelle tekster fra norsk bygdeliv, ispedd en god dose humor. Deres lyd- og lysproduksjon bidrar også til en unik konsertopplevelse.
Fredag er det Carpe Diem, Norges beste hiphop band som lover god stemning.
Hovedattraksjonen lørdag blir helt sikkert A1, men før dem blir det underholdning for de litt yngre med Askepott. Enda litt tidligere lørdag, men også søndag, vil Treningskompaniet vise sitt fantastiske treningsshow. For de yngste søndag vil Ole Brumm være på scenen. Venke Knutson vil gi en flott avslutning på årets glade mart'ns dager og kvelder.
Men selvsagt er mart'n mye mer. Boder med flaks og lykkehjul. Messetilbud med alt fra varmepumper til spekepølser. Barnas gård med mange dyr og ponniridning hører også med.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke