buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
NATURLOS: Erik Norstad.
 
Naturlostur til stenhula i Bjørnstadhagen

Publisert: 14.mai.2013 04:13
Oppdatert: -
Vallset kulturstier er arrangør når det blir Naturlostur til Stenhula i Vallset onsdag. Turen går til ei stenhule i Bjørnstadhagan, som ble brukt som våpen- og ammunisjonslager av Milorg under krigen. Fra Fossberget går ferden til Fossenga og videre ned til Bjørnstadbakken (hoppbakke) med avstikker til stenhula. Videre til Bjertingstadlunden og opp til Krokstua og over Golanhøyden og tilbake til utgangspunktet. Ta med mat og drikke. Turen er på seks kilometer og noe av tuyren går i bratt terreng. Det er oppmøte på Fossberget klokka 18.00. Kjør fylkesveg 24 cirka 2,4 kilometer fra Gata mot Tangen og sving til venstre opp Fossbakka (skiltet). Etter 1,2 kilometer svinger du til venstre og kjører 500 meter til parkeringen. Erik Norstad er kontaktperson. Turen er åpen for alle.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat