16. des
DONINGER: Det blir mange og fine doninger av gyllen årgang i sving under årets NM. FOTO: LARS LILLEMORK
 
NM i pløying

Publisert: 07.okt.2011 04.12
Oppdatert: -
Norsk Pløying arrangerer norgesmesterskap i pløying på Skinstad og Hoel gård, Nes fredag og lørdag. Det skal konkurreres i vollpløying med teigplog og vendeplog på Skinnstad i dag. Lørdag er det stubbpløying ute på jordene på Hoel.
Hedemarken Maskinlag skal i tillegg ha sitt lokale mesterskap i pløying med veterantraktorer. Ti verdige gamle traktorer deltar, noen med slepeplog og løfteplog og en egen klasse for tohjulstraktorer. Men det blir også tevling i pløying med hest. Og for å få hele historien blir det demonstrert det nyeste av traktorer og ploger.
Hedemark bygdeungdomslag holder samtidig sitt Minihøstarrangement. Og da blir det eksteriørbedømming av sau, konkurrering i flotteste osteanretning og pyntede bløtkake og hvem er mest handyman. Publikum kan selv få prøve sine ferdigheter i eksteriørbedømming av sau.
Dermed ligger det an til en skikkelig familiedag på Hoel gård lørdag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke