9. des
solist: Tone Østli
 
NM-konsert i Vang kirke
I forbindelse med SKI NMs kulturprogram holdes det konsert i Vang kirke torsdag klokka 19.30. Musikken som framføres er en blanding av norske folketoner og barokkmusikk.

Publisert: 22.jan.2013 04.13
Oppdatert: -
Solosang ved Tone Østli, Vibeke Breian på saksofon, mens Gudbrand Aasen sitter ved orgelet. Hamar domkor blir dirigert av Johan Martin Røsand, som også sitter ved orgelet.
Tone Østli kommer fra Ilseng og har studert ved Musikkonservatoriet og har blant flere Elizabeth Norberg-Schulz som lærer. Ellers har hun vært med i Det Norske Solistkor og er nå medlem i Duo Canto. Vibeke Breian er førsteamanuensis i saksofon ved Norges musikkhøgskole. Mens Gudbrand Aasen er fungerende domkantor i Hamar.
Fra programmet nevnes et lite utvalg: Brureslått, Und mig Gud et lite rom og Den store hvite flokk. Barokkinnslagene er blant flere stykker av Bach, Vivaldi og Martini.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke