16. des
SANGGLEDE: Koret Noe Ganske Annet har som mål å spre glede. Fredag gjør de det på Veltsetra.
 
Noe Ganske Annet
Sangkoret Noe Ganske Annet underholder på Veltsetra kulturseter i Romedal allmenning fredag klokka 19.00.

Publisert: 05.jul.2012 04.13
Oppdatert: -
Arrangementet skulle egentlig funnet sted lørdag, men er altså flyttet til fredag.
Noe Ganske Annet har opp-tredener utover hele kvelden, og her blir det skjemteviser, drikkeviser, sjanti og folketoner i humoristisk drakt.
Puben på Veltsetra er åpen til klokka 01.00, og det blir servering av spekemat med mer. Skulle været slå seg vrangt, flyttes arrangementet innendørs.
Noe Ganske Annet ble stiftet i 1986 av en gjeng sangglade studenter fra universitetet på Ås. Korets misjon er å spre sangerglede, hvor de enn måtte befinne seg og hvem de enn skulle møte på. Dette er nedfelt i korets grunnlov. Å spre glede gjør de titt og ofte. Blant annet på korhelger eller når de selv er vertskap under UKA på Ås. Koret har rundt 35 medlemmer.
Veltsetra ligger 13,8 kilometer fra Vallset sentrum. Kjør 4,5 kilometer sørover langs fylkesveg 24. Ta av mot Romedal allmenning og fortsett 5,8 kilometer. Ta deretter av mot Veltsetra og følg vegen 3,5 kilometer. Det er rundt 500 meter å gå langs en godt merket sti fra hovedvegen.
Setra drives av familien Vasaasen, og her er det setring med dyr på gamlemåten som gjelder. Veltsetra er åpen for besøkende hver dag til klokka 19.00 unntatt mandager. I tillegg til gode turmuligheter og servering er det salg av egenprodusert rømme, pultost og smør.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke