11. des
A CAPPELLA: Vokalgruppen Nordic Blue synger på Brødrene Jacobsen vinbar fredag kveld.
 
Nordic Blue på vinbar
Brødrene Jacobsen Vinbar i Kirkegata 3 får besøk av vokalgruppen Nordic Blue fredag klokka 19.00.

Publisert: 23.sep.2015 04.00
Oppdatert: 23.sep.2015 04.00

Nordic Blue synger variert og levende musikk. Medlemmene startet å synge sammen i 2010, og gruppa debuterte på konsertarenaen i 2011.

Gjennom årenes løp har de holdt en rekke konserter og sunget ved festivaler og sangkonkurranser i inn- og utland, i tillegg til å holde flere åpne seminarer med profesjonelle instruktører innen vokalmusikk.

Gruppa består av Berit Johnsen (1. sopran), Sissel Havik (2. sopran), Randi Strømbu (alt), Arild Pytte Solum (tenor), Thomas Caplin (1. bass) og Thomas Nilssen (2. bass), samt den svært erfarne vokalgruppesangeren Morten Midtlien på lyd.

– Vi starter klokka 19.00 og synger til sammen fire avdelinger, så her blir det stemningsfull vokalmusikk hele kvelden, sier Sissel Havik, som synger 2. sopran i den seks mann- og kvinnesterke gruppa.

Den relativt nye vinbaren har god plass til større og mindre musikkgrupper, og lydnivået skal være passe høyt slik at publikum kan snakke sammen underveis, samtidig som de nyter av det stedet har å by på.

– Vi håper på mye folk og lover en hyggelig kveld i Hamars egen vinbar, sier Havik, mens daglig leder og sommelier (vinkelner) Dag Henning Andersen oppfordrer publikum til å komme tidlig da han regner med fullt hus.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke