14. des
Randi Holum og Niels Balle kvartett: Konsert fredag kveld.
 
Nordisk og italiensk jazz
Hamarjenta og trompetisten Randi Holum har sammen med pianist Niels Balle stått i spissen for en kvartett, som spiller så særegen miks som nordisk og italiensk jazz.

0
Publisert: 01.okt.2015 04.00
Oppdatert: 01.okt.2015 03.59

Det er Hamar Jazzklubb og Hamar domkirke som i fellesskap arrangerer konsert med kvartetten i Hamar domkirke fredag klokka 19.00.

Gjennom årtier har Holum og Bakke formet sitt personlige lysbilde. Og i denne kvartetten har de oppnådd et luftig, stemningsfullt og lyrisk uttrykk.

Kjærligheten til livet og naturen blir forenet i egne komposisjoner, samt fortolkninger av den italienske pianisten og komponisten Enrico Pieranunzi.

Opplevelsen av kvartetten er som en reise fra det høye nord til det varme sør, hvor friskhet, lidenskap og glede farger rommet med vakre harmonier og stemningsbilder som står klart i bevisstheten lang etter den siste tone har klinget ut. Alt dette sto i et skriv vi fikk fra Danmark, hvor Randi Holum nå er bosatt.

Kvartetten består av: Randi Holum Jeppesen, trompet, Niels Christian Balle, piano, Ida Kirstine Hvid, bass og

Jesper Uno Kofoed, trommer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke