11. des
DJ: Knut R. Arnesen og Ole Elvis tryller fram slagere av gyllen årgang.
 
Nostalgisk disko

Publisert: 16.apr.2011 04.12
Oppdatert: -
Lørdag kliner Ole Elvis Andersen og DJ Knut R. Arnesen til med nok et retrodiskotek på Ikke Bare Bar i Hamar.
Tradisjonen tro er rock, pop og soul fra diskotekenes gullalder hovedingrediensen, men det blir også en times innslag fra Hamars legendariske diskotek, Lakeside Club, som holdt hus på Busy Butler på 70-tallet.
Knut R. Arnesen var Hamars første diskjockey helt fra den spede start på Restaurant Giraffen i 1969. Han styrte også spakene på Lakeside Club, og da byens første nattklubb åpnet på Hotell Astoria i 1974, var Arnesen selvskreven platesnurrer. Ole Elvis var også diskjockey på disse stedene en periode.
Knut R. Arnesen har flere topplasseringer fra Norsk- og Nordisk Mesterskap for discjokeyer, men mindre kjent er det at han som ung bemerket seg som omreisende tryllekunstner og sirkusartist. Han hadde til og med sitt eget sirkus, Cirkus Stjerne, på Holsethtomta i årene 1955-1957. I tillegg gjorde han noen forestillinger og reiste med Cirkus Arnardo.
Det betyr at han tryller fram slagere med artister som Elvis, Stones, Rod Stewart, Deep Purple, Pink Floyd, Creedence, ABBA og flere til lørdag kveld.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke