11. des
LILLE CLARA: Helena Byrth danser i den rollen.foto: erik berg
 
Nøtteknekkeren
For mange familier er Nøtteknekkeren den ultimate førjulsopplevelsen - klassisk ballettmagi med Tsjajkovskijs smittende musikk. Lørdag kan du oppleve dette i Hamar, på kinoen. Forestillingen starter klokka 15.30. Det vi snakker om er direkte overføring fra Den Norske Opera! Her er små og store ballerinaer, fargerike kostymer og storslagne scenebilder.

Publisert: 20.des.2012 04.13
Oppdatert: -
Etter suksessene med Phantom of the Opera, La Bohème og Folk og røvere i Kardemomme by tilbyr Hamar Kino igjen en spektakulær direkteoverføring, denne gang med Nasjonalballetten, fra operahuset i Bjørvika.
Nøtteknekkeren er Nasjonalballettens juleeventyr. Historien starter i familien Stahlbaums hjem idet juletreet tennes og store og små festgjester strømmer inn. Blant gjestene er den mystiske herr Drosselmeyer, som gir lille-Clara en nøtteknekker formet som en soldat. Det ser ut som en helt vanlig leke, men så, om natten, begynner mystiske og magiske ting å skje. Etter familiens juleselskap legger Clara ut på en drømmereise. Sammen med Nøtteknekkerprinsen besøker hun fjerne steder som Snødronningens og Blomsterfeens land, og opplever dans fra alle verdenshjørner. Her er små og store ballerinaer, fargerike kostymer og storslagne scenebilder.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke