12. des
viser fram: Reidun Tønseth og Cato Andreasen ved noe av det som blir laget.foto: morten berntsen
 
Ny hobby?
Løten Kunst- og Håndverksforening har lørdag åpen dag i Håndverkshuset. Huset som ligger rett ved fotballbanen. Har du lyst til å se hva de driver med?

Publisert: 28.feb.2013 04.13
Oppdatert: -
Aktivitetsnivået er ganske stort. I 1. etasje holder både keramikk- og malergruppa til. I kjelleren styrer knivgruppa, sølvgruppa og smykkestiensgruppa. Du kan få se de forskjellige gruppene i aktivitet. Ja du kan sågar selv få prøve deg i keramikkunsten, eller kanskje du har lyst til å prøve og male et aldri så lite bilde? Nå har du sjansen.
Løten Kunst og Håndverksforening er en forening med stor takhøyde og det sosiale er like viktig som det kreative. For dem som har lyst til å bli medlem stilles det ingen spesielle krav, forresten: Godt humør og lysten til å lære noe nytt bør nok være til stede. Og dette er slettes ikke et tilbud bare til løtensokninger. Nei da, det er med folk fra både Brumunddal, Hamar, Stange, Elverum og Vang.
Lørdag klokka 12.00-16.00 er det altså åpen dag og du kan få mer informasjon om aktiviteten og når det er nye kurs på gang. Kaffeservering blir det også.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke