5. des
 
Nyttårskonsert

Publisert: 02.jan.2014 04.13
Oppdatert: -
Kammerensemblet Mjøsmusikk under ledelse av Olaf Aasen har nyttårskonsert i Frimurerlogen festsal lørdag klokka 17.00. Med i årets konsert er Stian Carstensen, som feirer sin 43-årsdag med konserten i Hamar. Mjøsmusikk er svært fornøyd med å ha med Carstensen, som de anser som et «enmannsarsenal av musikalsk fyrverkeri», og lover musikalsk artisteri og høy humorfaktor. Stian Carstensen er et verdensnavn, og er her hjemme best kjent fra Farmers Market og NRKs ferske Jazzlab-serie. Nyttårspublikum får oppleve ham spillende på fløyte, trekkspill, gitar, banjo og en rekke instrumenter fra Balkan, og ikke minst på deres lattermuskler. Kammerensemblet Mjøsmusikk ble etablert med Prøysenfestivalens årlige konsert i Ringsaker kirke for øye, og hadde sin første offentlige opptreden søndag 25. juli 2010. Ensemblet har som formål å formidle kvalitetsmusikk ved konsertvirksomhet med et allsidig repertoar som er utviklende for den enkelte musiker og for bandet som helhet. Besetningen er på åtte musikere og Olaf Aasen er musikalsk leder på 1. fiolin. De øvrige musikerne er fiolinistene Lars Strømmen og Ingrid Marie Haverstad, bratsjistene Johannes Skyberg og Vibeke Horsberg, cellistene Sigrun Eng og Pål Bakken Johansen, kontrabassisten Oddvar Eiksund, fløytisten Tori Årva, klarinettisten Morten K. Jota og Roger Andreassen på klaver og orgel.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke