buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Olsokfeiring i Ringsaker kirke

Publisert: 29.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
Mandag blir det olsokfeiring i middelalderkirken, Ringsaker kirke. Årets program for følger en hevdvunnen mal. Det blir konsert, foredrag og en avsluttende olsokvesper i kirken. Musikkutvalget har lyktes i å engasjere forfatteren og Bjørnson-biografen Edvard Hoem som årets foredragsholder. Feiringen starter med pilegrimsvandring fra Prøysenstua til Ringsaker kirke klokka 16.00, og det blir servering for vandrerne i kirkestua klokka 17.15. Klokka 18.00 er det tid for konsert med Kristina Lystad (mezzosopran), Tori Erlien-Årva (fløyte) og Roger Andreassen (orgel og klaver). Konsertprogrammet byr på norske romanser for sang og klaver, fløytetoner av Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart og Carl Nielsen samt orgelverk av Arild Sandvold, Ludvig Nielsen og Gottfred Pedersen. Kristina Lystad er utdannet ved konservatoriet i Kristiansand, og er nå knyttet til kulturkontoret i Ringsaker som konsulent. Tori Erlien-Årva er en aktiv pedagog og utøvende musiker med sete i blant annet Mjøsmusikk og Hedmarken Symfoniorkester. Hun har også vært sanger i Collegium Vocale. Edvard Hoem holder foredraget «Vår kristne kulturarv i et livssynsåpent samfunn» klokka 19.30. Markeringen avsluttes klokka 20.30 med olsokvesper ved prost Gerd Th. Christensen og organist Roger Andreassen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat