buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
«Uendelig reise»: Kunstner Kjell Nupen sammen med biskop Solveig Fiske.
 
Onsdagsmessen markerer Nupens bortgang

Publisert: 18.mar.2014 04:13
Oppdatert: -
I takknemlighet for hva Kjell Nupen har betydd som kunstner, ikke minst som kirkekunstner, ønsker Domkirkeutvalget å markere hans bortgang. Det vil skje under messen onsdag klokka 19.00. Høsten 2009 anskaffet Hamar menighet bildet: «Uendelig reise» som utsmykking under orgelgalleriet. Det var en stor opplevelse å høre Nupen fortelle om kunstverket og sine tanker rundt det. I ettertid har bildet engasjert menigheten og andre besøkende til ettertanke og refleksjon. Bildet beriker Domkirken med et kunstnerisk uttrykk fra vår tid og gjør rommet under orgelgalleriet til «det stille rommet», slik det er ønskelig å fungere.
Tidligere domprost Ole Elias Holck er kveldens liturg og han vil la kunstverket være utgangspunkt for kveldsgudstjenestens refleksjoner om troens mange språk og uttrykk. Organist Maria Notland bidrar med sang.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat