14. des
RETT VEG: Generalløytnant Rolv Eios drøfter om Forsvaret er på rett veg.
 
Organisering av Forsvaret

Publisert: 02.mar.2011 04.12
Oppdatert: -
Pensjonert generalløytnant Rolv Eios kommer til Ridehuset i Hamar for å holde foredrag på Hedemarken Forsvarsforenings åpne møte torsdag kveld.
Eios vil snakke om «Den foretatte organiseringen av Forsvaret. Er vi på rett veg? Hva mener folk om dette?»
Generalløytnant (P) Rolv Eios har i løpet av sin militære løpebane, som startet like etter 2. verdenskrig, bekledd en rekke svært viktige og sentrale stillinger i Forsvaret, som personalsjef i Hæren, sjef for Troms Landforsvar, landkommandør i Nord-Norge, generalinspektør for Hæren, stabssjef i Forsvarets overkommando og sjef for Den norske militærmisjon i Brussel.
Eios har etter sin fratreden, holdt en rekke foredrag, og skrevet mange artikler hvor han har tilkjennegitt skepsis til den nye organiseringen av Forsvaret, noe han vil synliggjøre gjennom sitt foredrag i Ridehuset torsdag kveld.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke