23. okt
ORGEL OG KLAVER: Rudite Livmane.
 
Orgel, klaver og bratsj i Vang kirke

Publisert: 11.okt.2014 04:00
Oppdatert: 13.okt.2014 11:26

Vang kirkemusikk innbyr til klassisk konsert med berlinerne Nikolay Nikolov (bratsj) og Rudite Livmane (orgel og klaver) i Vang kirke søndag klokka 18.00. Nikolay Nikolov ble født i Bulgaria, og er utdannet ved Tchaikovsky-konservatoriet i Moskva. Siden 1995 har han vært solobratsjist i Brandenburg symfoniorkester utenfor Berlin. Nikolay Nikolov har spilt konserter i Japan, USA, Spania, Sør-Afrika, Italia og Kina. Han har vært bratsjsolist med en rekke symfoniorkestre omkring i Europa, og har en lang karriere som kammermusiker. Rudite Livmane er født I Latvia. Hun studerte klaver, orgel og kirkemusikk ved Musikkonservatoriet i Riga og orgelspill i Lübeck og Bremen. Ved siden av sine kunstneriske og pedagogiske aktiviteter er hun engasjert i forskjellige orgelrestaureringsarbeider i Riga og Berlin. Siden 2005 har hun arbeidet som kantor i den evangelisk-lutherske kirken Alt-Pankow i Berlin. Hun spiller til stadighet konserter i Tyskland og ellers rundt om i Europa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke