10. des
 
Orientalsk svinesauté
Østeninspirert sauté med ananas og mangochutney. Ingredienser

Publisert: 09.apr.2013 04.14
Oppdatert: -
600 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet
3 ss olje
1 stk løk
2 stk eple
1 stk rød paprika
2 ts karri
1 pose sjysaus (3 dl)
4 dl kremfløte (1 dl piskes til krem og brukes til pynt)
1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
2 ss mangochutney
1 dl mandler

1.Skjær kjøttet i ½ cm tykke strimler. Finkhakk løken. Skjær epler i terninger, paprika i strimler og ananas i biter.
2. Lag sjysaus som beskrevet på pakken. Krydre kjøttet med salt og brun det raskt i pannen. Ta det ut av pannen.
3. Fres løk og paprika i ca. tre minutter og tilsett så epler og karri. La alt frese litt til.
4. Hell over sjysausen og kremfløte og kok opp. Tilsett mangochutney og ananasbiter og kok opp det hele i ca. fem minutter. Smak til med sitronsaft og evt litt salt.
5. Bland sausen med kjøttet, men pass på at det ikke koker. Pynt med pisket krem og mandler. Server retten med ris og loff.
(Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke