15. des
Iskandar Widjaja: Et navn å legge merke til.
 
Oslo Camerata og Iskandar Widjaja
Kammerorkesteret Oslo Camerata inviterer til konsert i Hamar kulturhus tirsdag kveld. Der presenteres en av de mest interessant unge klassiske fiolinister i dag; tysk-indonesiske Iskandar Widjaja, født 1986.

Publisert: 16.okt.2016 20.25
Oppdatert: 16.okt.2016 20.25

Anerkjente kritikere og tidsskrifter hyller Iskandar for hans teknikk og kvaliteter som musiker: «Kompleksitet i stil, musikalsk fantasi med de mest varierte nyanser og fasetter, samt feilfri teknikk og stor utstråling».

Iskandar blir sett på som et pop-fenomen i Indonesia, hans andre hjemland. Han fronter kaffe- og bilmerker, er fotomodell for kjente mote-magasiner og hans konsertantrekk er sponset av et kjent motehus.

Ved kveldens konsert har Iskandar valgt kjente verker av Arvo Pärt og J.S. Bach, vekslende mellom solo, kammermusikk og orkestermusikk. Musikken blir delvis ledsaget av et multimedieshow med vakre videoer og lydinstallasjoner fra verdensrommet – en garantert ny opplevelse av klassisk musikk!

Oslo Camerata er «ensemble-in residence» ved Barratt Due Musikkinstitutt og har hatt stor suksess i inn- og utland.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke