11. des
BIG HAND: Ottar «Big Hand» Johansen har 50-årsjubileum som plate- og turnéartist.
 
Ottar «Big Hand» Johansen
Ottar «Big Hand» Johansen med sørstatsrockerne i Nilsen’s Southern Harmony har konsert i Tømmerstock kulturkafé lørdag klokka 20.30.

Publisert: 02.okt.2015 04.00
Oppdatert: 02.okt.2015 03.59

Johansen regnes som Norges største countrylegende, og feirer 50 år som plate- og turnéartist i år.

Jubileet markeres med ny CD, «Big Hand – 50 Years On The Road», et album som fikk terningkast fem av både VG og Dagbladet i tillegg til mange andre strålende omtaler.

Singelen «Starting All Over Again» har vært inne på topp 30 på den europeiske countrylisten over mest spilte låter siden utgivelsen, og mange i Norge fikk også med seg en flott versjon av denne låten på Sommerbåten til NRK.

Han har mottatt to Spellemannpriser, med Claudia/Big Hand/Casino, og for soloplaten «Game of Hearts».

Ottar «Big Hand» Johansen har de siste årene jobbet mye som bakmann i musikkbransjen, med sporadiske opptredener på festivaler og større arrangementer med Big Hand Saloon.

Nå er mannen ute på vegen i Norge igjen til strålende omtaler, backet av de kritikerroste sørstatsrockerne i Nilsen’s Southern Harmony som også fungerer som oppvarmingsband for anledningen.

Big Hand har delt scene med storheter som Johnny Cash, Waylon Jennings og Willie Nelson, og framfører gjerne deres låter i tillegg til oppfriskede versjoner av sine egne mest kjente låter og største hits.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke