14. des
SAMTALE: Trude Teige.
 
«Overgrep – fiksjon og virkelighet»

Publisert: 16.mar.2016 04.00
Oppdatert: 16.mar.2016 03.59

I forbindelse med Krimuka i regi av Ringsaker bibliotek, kommer Trude Teige og Jon Gangdal til biblioteket i Brumunddal torsdag klokka 19.00. Trude Teige tar utgangspunkt i sine romaner, og Jon Gangdal snakker om virkeligheten som overgår innholdet i romanene. Trude Teige er utdannet oversetter og journalist. Hun har jobbet som politisk reporter, nyhetsanker og programleder i TV2. I romanen «Jenta som sluttet å snakke» tar hun opp temaet overgrep. Jon Gangdal er forfatter, kommunikasjonsrådgiver og fjellklatrer. Han har 20 års erfaring som journalist fra fagpresse, dagspresse og TV. Gangdal har skrevet en rekke dokumentarbøker. I boka «Ikke si det til noen. Historien om et barn, ei bygd og en ordfører», beskriver han Vågåsaken. NRK-journalist Madeleine Cederström er samtaleleder.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke