12. des
papirfly: Konsert onsdag i Hamar Teater.
 
Papirfly til jazzklubben
Papirfly – norsk kvartett som nå har turnert i Norge. 2013 kom deres debutplate.

0
Publisert: 29.sep.2015 04.00
Oppdatert: 29.sep.2015 03.59

– Papirfly er noko av det mest spennande eg har høyrt når det gjeld norsk vokalsong, innledet Roald Helgheim sin anmeldelse i Dagsavisen, før han til slutt slo fast at: betre blir det ikkje gjort i jazzheimen.

PAPIRFLY symboliserer begeistring, skapertrang og fryktløshet, men har også noe skjørt ved seg. Disse ordene karakteriserer også musikken. Med noe så sjeldent i norsk jazz som norske tekster utforsker bandet hva som skjer i møtet mellom tekst og musikk. Ofte naivistisk og «nedpå», med en gryende egenart. Med fokus på dynamikk, instrumentering, rytmisk driv og improvisasjon framstår Papirfly som en ærlig, tydelig og sjelden stemme, melder Jonas Kippersund,

Hanne Kalleberg, vokal, Philip Birkeness, piano, Jakob Janssøn, trommer og Knut olav Buverud Sandvik, bass utgjør kvartetten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke