10. des
SAVNET: Misjonær Martin Ludvigsen forsvant i Kongos jungel i 1974.
 
«Pappa, hvor ble du av?»
Samtalegruppa i Romedal menighet møtes i Romedal kapell torsdag klokka 18.30.

Publisert: 28.nov.2017 11.53
Oppdatert: 28.nov.2017 11.53

Dit kommer leder for den norske avdelingen av Mission Aviation Fellowship (MAF) Willy Ludvigsen for å fortelle om sin far Martin Ludvigsen som forsvant i Kongo under et flyoppdrag i 1974.Lørdag 24. august 1974 forsvant misjonær Martin Ludvigsen med sitt småfly i Kongos jungel. Flyvraket ble funnet først 29 år senere, i 2003. Ludvigsen forteller blant mye annet om den vanskelige tiden etter at faren forsvant og om den strabasiøse turen inn til vraket av farens fly. Willy Ludvigsen er i dag leder for den norske avdelingen av Mission Aviation Fellowship, en organisasjon som har 140 småfly i tjeneste for misjon og humanitært arbeid i 25 land. Hvert tredje minutt letter eller lander det et MAF-fly og Ludvigsen kan og vil fortelle mye om dette. Møtet er åpent for alle.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke