11. des
 
Pasta med kjøttdeig

0
Publisert: 03.feb.2015 04.00
Oppdatert: 03.feb.2015 03.59

Du kommer hjem fra jobb og det haster som vanlig med maten. Barna venter og om en time skal dere av gårde på trening. Pasta og kjøttsaus, det er enkelt. På med kokeplatene, koke opp pastavannet og fram med kjøttdeigen fra kjøleskapet……Ingredienser:400 gr kjøttdeig2 ss margarin400 gr pastaTomatsalsa:1/2 stk løk3 stk tomat2 ss friske urter (kan også bruke tørkede urter)2 ss balsamicoeddik2 ss olivenolje1/2 ts salt1/4 ts pepper4 ss lettrømmeSlik gjør du:1. Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kjøttdeigen i flere omganger. Bruk en stekespade til å dele den i mindre biter.2. Kok pasta etter anvisning på pakken.2. Hakk løk og skjær tomatene i små biter. Tilsett finhakkede friske krydderurter. Bland alt sammen med balsamicoeddik, olivenolje og smak til med salt og pepper.3. Legg pasta på en tallerken, ha over kjøttdeigen. Hell over litt rømme og legg tomatsalsaen på toppen. (Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke