6. des
Foredragsholder ingeborg Breines.
 
Penger til krig eller til å møte folks behov?

0
Publisert: 12.apr.2016 04.00
Oppdatert: 12.apr.2016 04.00

President i International Peace Bureau (IPB), Ingeborg Breines, vil snakke om hvordan verden bruker 1,7 billioner dollar pr år ti militære formål, mens en brøkdel av disse midlene vil være nok til å møte noen av de enorme utfordringene verden står overfor: Fattigsom, ulikhet, urettferdig ressursfordeling, miljøkrise, kriger og migrasjon. Hun vil imøtegå myten om at høye militærutgifter fremmer fred, skaper jobber og bekjemper terrorisme. En myte som er fremmet av dem som politisk eller økonomisk tjener på våpenproduksjon og eksport. Hun vil snakke om menneskelig sikkerhet – hva som gjør oss trygge og hva som skaper fred.

Det er Internasjonal Kvinneliga for Fred og Frihet (IKFF) som arrangerer møtet på Høgskolen i Hedmark, campus Hamar, auditorium 2 onsdag kokka 19.00. etter en kort pause med forfriskninger blir det anledning til spørsmål og diskusjon.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke