9. des
 
Pepper-lapper
Lapper, sveler, pletter eller tykke pannekaker. Oppskriftsvariantene er enda fler enn det navnene. I denne oppskriften har vi gjort lappene grove,servert med pepperrotrømme og roastbiff.

0
Publisert: 06.jun.2015 04.00
Oppdatert: 06.jun.2015 04.00

Ingredienser:

3 egg

3 dl syrnet melk

2 dl sammalt hvete, grov

2 1⁄2 dl sammalt hvete, fin

1 1⁄2 ts natron

1⁄2 ts salt

1 1⁄2 ts pepper

12 skiver roastbiff

1 1⁄2 dl ekstra lett rømme (rømmekolle)

1 ss revet frisk pepperrot

65 gram ferdig blandet salat

1. Visp sammen egg og syrnet melk. Tilsett alt melet, sukker og natron og visp til røren er uten klumper.

2. La røren stå og svelle i ca 20 minutter.

3. Smør en steketakke eller stekepanne. Hell en liten øse med røre i stekepannen. Stek lappene på begge sider ved middels varme til de har en pen gyllen farge og er gjennomstekt.

4. Bland sammen rømme og pepperrot.

5. Legg på salat, roastbiff og pepperrotrømme på hver lapp.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke