14. des
Drømmen til jenta: Dansere fra fjorårets forestilling.
 
«Piken med svovelstikkene»
«Den lille piken med svovelstikkene» spilles i teatersalen i Stangehallen fredag og søndag. Det er 2. Dans og Drama ved Stange videregående skole som står for framføringen.

Publisert: 29.nov.2012 04.13
Oppdatert: -
Forestillingen er en dramatisering av H.C. Andersens eventyr. Det var 2. Drama skoleåret 1996/97 som gjorde dramatiseringen. Og forestillingen har vært spilt årlig siden da. Årets 2. Drama og 2. Dans er stolte over å bære videre denne vakre og gripende førjulstradisjonen.
Forestillingen inneholder vakre danser, frodige, humoristiske spillsekvenser, tankevekkende replikker og vonde mobbe- og plagesituasjoner, smidd sammen til en stemningsfull helhet. Den visuelt sterke og vakre formen, og det gripende innholdet gjør at stykket taler både til sansene, til hjertet og til hjernen. Ekskludering, mobbing og også vanskjøtsel og mishandling av barn er dessverre fortsatt aktuelle problemer, og bidrar til at både barn, ungdom og voksne lar seg gripe av forestillingen. «Den lille piken med svovelstikkene» er en kombinert danse- og teaterforestilling. Det er altså elevene i 2. Dans og 2. Drama som er aktører i forestillingen, og 2. Drama har i tillegg produsentansvar.
Forestillinger fredag klokka 18.00 og søndag klokka 13.00 og klokka 16.00.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke