9. des
BLOGGER OG FORFATTER: Gunnar Tjomlid.
 
Placebodefekten

Publisert: 29.feb.2016 04.00
Oppdatert: 29.feb.2016 04.00

Onsdag klokka 18.00 arrangerer Human-Etisk Forbund Hamar og omegn lokallag, foredrag om «placeboeffekten» med påfølgende runde med spørsmål og debatt. Foredraget holdes på Høgskolen i Hedmark i auditorium 1, Campus Hamar i Holsetgata 31. Her innleder forfatter og blogger Gunnar Roland Tjomlid om placeboeffekten – hva den er og hva den ikke er, hvorfor «naturlig» ikke alltid er sunt og hvorfor alternativ medisin kan være skadelig. «Det virker for meg!» høres det ofte, både fra venner, i diskusjonsforum på Internett og i reklame. Men hvorfor opplever folk at det virker for dem når vitenskapelig forskning viser at det ofte slettes ikke virker? Gunnar Tjomlid har skrevet bok med samme tittel som foredraget, hvor han går i dybden på menneskelig psykologi og vitenskapelig forskning for å forklare hvor lett vi mennesker lurer oss selv. Gunnar Tjomlid er foruten forfatter, aktiv blogger og foredragsholder. Han vant prisen for «Årets sterke mening» i Vixen Blog Awards 2013, og gjennom sitt samarbeid med Nettavisen har han en av Norges mest leste blogger. Møtet er åpent for alle, men det oppfordres til å møte presis. Det blir enkel bevertning og boksalg med muligheter for forfatterens signatur. Etter foredraget, rundt klokka 20.15, avholdes årsmøte for lokallaget samme sted.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke