16. des
HÅKON BUSTERUD: Lørdag er han og mange andre klare med nok en platemesse.
 
Platemesse

Publisert: 26.aug.2010 04.12
Oppdatert: -
Så er det klart for høstens første platemesse i Jønsrudsalen på Hamar. Dit kommer det mange selgere fra store deler av østlandet og noen svenske. Som vanlig blir det mange varianter av gamle singler, LP-plater, CD'er, DVD'er og memorabilia, som vel er ulike «effekter» rundt bandet, plateutgivelser eller konserter. Da kan vi jo raskt nevne t-skjorter, plakater, krus osv.
Det blir stort utvalg i amerikansk roots musikk, fra gammel blues til Hank Williams, Buck Owens, Johhny Cash, bluegrass i alle varianter, rockabilly og Elvis plater. En Zappasamler fra Hurum har med en rikholdig samling med spesielle og sjeldne plater.
Noen tusen plater er kjøpt inn i løpet av sommeren, så det blir også mange nyheter i kassene og mye å høre over høytalerne. På vinylspilleren kan du sjekke eventuelle kjøp. Du kan også ha med deg noe selv i bytte, til salgs eller kanskje noe du lurer på.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke