7. des
utøvere: Maja S.K. Ratkje og POING FOTO: Kai Miedendorp
 
POING og programslippfest
POING med Maja S.K. Ratkje synger Prøysen og sanger fra andre arbeidsdiktere i Hamar Teater torsdag klokka 20.00. Det blir også programslipp. Dermed er det programslippfest og konsert det inviteres til.

Publisert: 31.okt.2012 04.13
Oppdatert: -
Maja S.K. Ratje sammen med POING var ett av høydepunktene under fjorårets lyrikkfestival. Fra den ble spesielt «Slipsteinsvælsen» bemerket. Torsdag står det mange sanger av Prøysen på programmet.
POING består av Frode Haltli (akkordion), Rolf-Erik Nystrøm (Saksofon) og Håkon Thelin (kontrabass). Trioen ble dannet sommeren 1999. I 2009 ble de kåret til «Årets utøver» av Norsk Komponistforening. Dermed er det vel ikke snakk om hvem som helst som holder konsert.
Programmet for Nordisk samtidspoesifestival/Rolf Jacobsendagene 2013 slippes også denne kvelden. I tillegg blir det bidrag fra sangkoret Villvin.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke