14. des
POSTEN: Skal fram!
 
Postens dag

Publisert: 16.jun.2012 04.12
Oppdatert: -
Søndag klokka 11.00-16.00 arrangeres Postens dag på Maihaugen. Her kan du bli med på konserter med Lars Lillo Stenberg og Øystein Dolmen, kjøretøyopptog, kåserier og aktiviteter. Det blir en innholdsrik Postens dag. I tillegg til alle vanlige aktiviteter på Maihaugen, kan de yngste gjestene delta på frimerkesamling og «tegn ditt eget frimerkekonkurranse», postpakkeveiekonkurranse og pakkefølekonkurranse. I auditoriet blir det to kåseri om «Postens reklame gjennom tidene» ved markedsdirektør Gro Myking og om «Postens historie» ved Arne Woll. Postens Frimerketjenste er til stede der du kan blant andre møter gravør Sverre Morken, og kan lære om frimerker og se frimerkeutstillinger. Ikke minst en spesialutstilling med en samling av Anders Sandvigs brev. I samarbeid med Norsk vegmuseum, Norsk Kjøretøyhistorisk Museum og Lillehammer Veteranvognklubb arrangeres det kjøretøyopptog med Postens og andre historiske kjøretøy. Opptoget går gjennom Byavdelingen på Maihaugen. Høydepunktet for mange blir nok konsertene på Dansarvollen. Her spiller Lars Lillo Stenberg og Øystein Dolmen hver sin lille konsert. Lars Lillo-Stenberg er kjent som frontfigur i populære deLillos, mens Dolmen er mest kjent fra Knutsen og Ludvigsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke