14. nov
besetning: Ben Rodgers, vokal, Stig Nergård, gitar, Anders Sundbø, keyboard, Ivar Bøe, bass og Vidar Lehmann, trommer.
 
Progressiv metall
Tellus Requiem er det nye store navnet innen norsk progmetal. Det Trondheimsbaserte bandet har kort fartstid, men har allerede gjort seg bemerket innen miljøet.

Publisert: 13.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
Bandet ble dannet i 2007 og har siden har store ambisjoner om å ta metallverdenen med storm. I 2010 ga de ut sin selvtitulerte debutplate. Og den høstet gode kritikker. De spiller progressiv metal på høyt nivå. Musikken er blanding av forskjellige elementer, hvor både tunge og tøffe riff møter utfordrende harmonisering, store soloer og gripende melodier. Alt sammen blandet til en virtuos gryte som gir publikum en konsertopplevelse slik de ønsker og vil få det på Sebs Hotel. Musikken tar stadig vendinger i en retning som ikke forventes.
I både 2010 og 2011 ble Tellus Requiem nominert til MP-prisen. I november slippes det etterlengtede andre albumet; Invictus. Bandet selv lover et knallbra album, som virkelig skal sette en ny standard for norsk progmetal.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke