buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
INTERAKTIVT: Jonas Kippersund og Philipp Stengele.
 
Rappa fra Ropert

Publisert: 16.jan.2015 04:00
Oppdatert: 16.jan.2015 03:59

Minifestivalen «Rappa fra Ropert» går av stabelen i Hamar Teater denne helgen. Høsten 2014 avviklet Teater Innlandet «Ropert - en festival om demokrati» i Kulturhuset Banken på Lillehammer. Festivalen var en del av Grunnlovsjubileet og et samarbeid mellom Teater Innlandet og frie sceniske grupper i regionen. Gruppene som er lokalisert på Hamar Teater deltok med tre produksjoner. Det er Turnékompaniet, som viser «Leve republikken» lørdag klokka 18.00 og søndag klokka 15.00. Stykket byr på nyskrevet dramatikk der Henrik Wergeland vender tilbake til jorden og deltar på en aksjon under mottoet «Det som er det moralsk riktige bør skje». Skuespillere er Anders og Rune Kippersund. Asfaltprinsessene viser «T», et interaktivt spill om demokrati, frihet, kamp og terror lørdag klokka 19.15 og søndag klokka 16.15. Ved siden av publikum medvirker skuespillerne Philipp Stengele og Jonas Kippersund. Marianne Stranger deltar med en skulptur under vignetten «Shine on you crazy», der hun har latt seg fascinere av øyeblikket rett før en ytring finner sted. I tillegg blir det visekro med Peter Kippersund og gjester lørdag klokka 20.00, og jazzjam med studenter fra Toneheim Folkehøgskole søndag klokka 17.00.Kafeen/baren er åpen for servering under festivalen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat