19. nov
 
«Reis med varsomhet gjennom livet»

0
Publisert: 27.apr.2015 04:00
Oppdatert: 27.apr.2015 04:00

Forestillingen «Reis med varsomhet gjennom livet» er ute på turne! Vigdis Garbarek likte forestillingen da hun så den i Oslo: Utvalget av hennes tekster, sammensetningen med muntre tekster av Piet Hein, framførelsen med eurytmidans og resitasjonskunst, og ikke minst musikken! En unik forestilling til å bli berørt av.

Forestillingen er basert på tekster av Vigdis Garbarek og Piet Hein. Musikk av Francis Poulenc, , Jelly Roll Morton, Kurt Weill, Georg Gershwin og improvisasjon. Musikken framføres av de to kjente jazz- og ragtimeutøverne Morten Gunnar Larsen, klaver og Georg Reiss, klarinett. Veronika Schmid og Pernille Sonne, resitasjonskunst og

Bente Pedersen-Kienlin og Anne-Marit Bårdseth, eurytmidans. Forestillingen reis med varsomhet gjennom livet er ute på turne!

Vigdis Garbarek likte forestillingen da hun så den i Oslo: utvalget av hennes tekster, sammensetningen med muntre tekster av Piet Hein, framførelsen med eurytmidans og resitasjonskunst, og ikke minst musikken! En unik forestilling til å bli berørt av.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke