buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Retrospektiv keramikk

Publisert: 21.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Lillehammer Kunstmuseum åpner utstilling med Torbjørn Kvasbø med retrospektiv keramikk lørdag klokka 14.00. Åpning foretas av professor Jorunn Veiterberg, og klokka 15.00-16.00 blir det foredrag om Torbjørn Kvasbø ved Jorunn Veiterberg og professor Kerstin Wickman. Torbjørn Kvasbø fra Venabygd (f. 1953) har en sentral posisjon i det nasjonale og internasjonale keramiske miljøet. Kvasbø har siden 1970-tallet utforsket materialet både med henhold til tradisjon, leiretyper og brenningstemperaturer. Stadig repetisjon av samme sylinderformete modul danner dynamiske, ekspressive og ofte monumentale keramiske former. Objektene gir ofte referanser til noe organisk kroppslig, til abstrakt ekspresjonisme og ikke minst til selve materialets iboende muligheter. Utstillingen i Lillehammer Kunstmuseum inneholder i all hovedsak nye arbeider, i tillegg til en mindre retrospektiv del som gjennom nøkkelarbeid viser utviklingslinjen kronologisk fra 1978. En nyprodusert dokumentarfilm om kunstneren vises i utstillingen, og museet produserer i samarbeid med det tysk-engelske forlaget Arnoldsche Art Publishers en bok om Torbjørn Kvasbø, skrevet av professorene Veiteberg og Wickman. Museet er åpent tirsdag-søndag klokka 11.00-16.00, og det er omvisninger lørdager og søndager klokka 14.00. Utstillingen står til og med 10. november.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat